morgonpigg?

Jo men visst! jag var hyffsat morgonpigg idag faktiskt. Hann till och med stå och vela vid garderoben i 10 min, kolla i kylskåpet ca 5 ggr innan jag inser att jag ändå inte vill ha något så jag vänder mig om och tar ett glas vatten istället. Sminkar mig riktigt noga(med tanke på att JAG har fått flera stycken finnar!), förstår inte vart dem kom ifrån, går tillbaka till garderoben åter igen och byter T-shirt, kollar i kylen igen, går ut i hallen tar på mig mina nya skor happy! och går:)
Väl framme på jobbet måste jag sitta och vänta i ca 10 min på att min fruktansvärt sega data skall starta upp sig, hämtar lite kaffe medans den jobbar för fulla muggar. Fixar till en sak på hemsidan, och nu sitter jag här och skriver... ja längre har jag tyvär inte kommit idag.
Har dock en svag känsla av att denna dagen inte kommer vara riktigt så bra som den började, skall ju trots allt jobba till 14.oo, stressa iväg till stallet för att göra ett försök i att hinna rida, hem duscha och fixa mig sen är det dags att börja jobba kl 18.oo... Kommer vara hyffsat trött imorgon bitti tror jag:/ men men jag är ung o pigg som sagt haha
ne hörre ni jag skriver mer senare:)

puss

Se vad andra har skrivit:
Postat av: Melina

ha en bra fredag =)

2009-03-06 @ 10:45:53
URL: http://mmelina.se
Postat av: Melissa

sv: åh tack för ditt tips, söt blogg btw!

2009-03-06 @ 10:46:50
URL: http://hortobagyi.blogg.se/
Postat av: Olivia

kollade inte på the hills :P men gillar the city :D

2009-03-06 @ 12:23:22
URL: http://bacio.webblogg.se/
Postat av: ♥Linda med Familj♥

Åhh tack så mycket :)

Vad bra att den uppskattas, för jag har nog gjort om den sådär tusen gånger

2009-03-07 @ 09:49:58
URL: http://babymyz.blogg.se/
Postat av: Alshammar - Fashion Lifestyle

sv: det var inte svårt i början. Efter svält drar kroppen flera kg vatten igen och bygger upp muskler. Att lägga på sig de sista kg fett var däremot as svårt! men jag fick ett matschema från sjukhuset att följa.

kram

2009-03-07 @ 20:12:59
URL: http://halshammar.se

Vill du förgylla min dag;):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0