sunshine!

inte så mycket att skriva faktiskt, men jag kan ju säga en sak! har valt helt rätt vecka för semester, har legat på beachen varje dag sedan i lördags skönt som tusan!

just nu är jag dock uppe på jobbet en sväng, blir så när man jobbar med fakturering, då måste man vara uppe ibland även fasst man har semester hehe

jaja ha en underbar dag allihopa det ska jag ha!
Fotning på Asia Spa ikväll:) önska mig lycka till;)

se där ja... så pass!

ensam, uttråkad, rastlös, trött... jätte kul!

har bränt röven & låren!

stranden imorgon, stan med Kevin sen monday club med tjejerna...

puss o go natt

underbara ledighet!

om 40 min börjar min semester, är det inte underbart!? För min del då;) hehe
kommer nog dessvärre inte blogga så mycket för jag ska sola sola sola!!!
sen har jag ju ingen data hemma för tillfället men det kan nog fixas:)

puss puss

sweeeeet!

solen skiner idag igen är det inte helt otroligt... vänta ska bara hämta kaffe!.. så mmh har börjat dricka sjukt mycket cappucino här på jobbet, hur gott som helst!
Jaha idag ska vi har vinlotteri på jobbet hoppas jag vinner hehe, har inte köpt något vin än dock men jag ska ju ändå in och hämta den tropiska plankan som vi ska äta på lunchen så då kan jag svänga förbi systemet också.
Har lite problem med kvällarna nu med tanke på att Fille äter medicin, ska ju grilla med några vänner ikväll och då är det alltid gott med lite vin till, men så ska man upp till stallet och se till att Fillefjonken kommer in och får sin mat+medicin, får se hur jag löser detta!

Vad ska ni hitta på i helgen??

Skriver mer senare nu ska jag försöka komma på hur jag vill ha min blogg för jag vet! den är sjukt tråkigt just nu, tips o ideér tackar jag för!;)



saknar min Valle*

snorungar!

är det bara jag som skäms när jag ser detta? hahah

goodbye my love

har märkt att sommaren inte ger någon större inspiration till bloggen, vet faktiskt inte ens vad jag ska skriva.
Min älskling lämnade mig igår, inte lämnade lämnade, utan han skulle åka till Kosovo i 14 dagar:(
Så nu är man gräsänka eller vad det kallas, får se hur jag skall klara mig, funderar på en storstädning någon dag och köpa lite grejer som piffar upp lite..
På fredag blir det grillning i Läjet som den gamla goda tiden i alla fall och på lördag pratade min kära vän Becka om att hela tvååker super, tror att jag kör i så fall;) hehe

nehe mina vänner skriver kanske mer senare nu ska jag upp och fodra min kära Fille, ska för övrigt böra en 10-dagars kur idag och nästa vecka på onsdagen är det dags att börja promenera med min bebis, 20-40 min om dagen gradvis i 4-6 veckor, sen återbesök om 7 veckor, får hoppas att det går mot bättringsvägen...

puss puss

har blondiner roligare?

oj oj ursäkta mina vänner att jag har glömt lägga upp korten från min kära vän Natha´s avskedsfest!
Here they come: yey!

Börjar givetvis med min outfit för kvällens tema Latino, nja inte fullt så kreativt kanske men det blev hyffsat bra!


de andra vackra tjejerna´s outfit´s:
           
  

... ärligt talat det tar 100 år om jag skall ladda upp alla bilder, det får bli ett album på Facebook istället!
puss puss

godmorning sunshine!

Godmorgon allihopa!
Solen skiner och det är jätte skönt ute, men själv sitter man framför datorn på jobbet! och här inne är det svinkallt bara för att här endast jobbar folk i medelåldern så dem fryser inte! nej nej istället sätter vi på AC:n på ca 18 grader iskall blåsande luft! yey!

--> Har i alla fall hittat ännu en ny gratis sida, som faktiskt verkar mycket bättre än dem andra sidorna, vill Ni också ge den en chans så kan Ni bli medlemmar här.



Blev för övrigt ingen picknik igår, blev en promenad ner till kulingen(glasscafé) istället, köpte varsin glass och satte oss i solen sen blev det en snabb sväng på stan och promenad hemmåt igen:) mysdag*

     

<3

picknik whit mah man;) ses ute i solen!!

puss puss


tomrum!

Headern kommer försvinna, ska fixa min sida nu är inte alls nöjd med den så bloggen kommer se lite tråkig ut ett tag framöver.. sorry!

Midsommarhelgen 09

oj oj händelserik helg... kommer knappt ihåg vad jag gjort och detta beror inte på spriten vill jag lova för jag har faktiskt varit fyllechaffis:) duktigt av mig! men hade minst lika kul ändå*
Midsommarafton spenderade jag o Valle hemma på Läjet, massa god mat, massa folk och massa jordgubbar! Efter gubbarna gick vi ner till "stången" tack och lov att det inte regnade i år i alla fall!
Sen var det hemfärd, gjorde pastasallad och köpte kött sen drog vi vidare till varebaren för en liten fest in på småtimmarna.

- Midsommar 09 -

                          


Lördagen var en riktigt skön dag, hade en liten picknik med Baylies efter att jag o Valle hade varit och handlat... efter picknicken var det dags att göra sig i ordning, åka ut till stallet och göra en ny hage till min älsk och sen åka ut till Läjet igen på en fortsatt midsommarfest..

  
    

Inga bilder från kvällen dessvärre hehe

och gårdagen spenderade jag på stranden med Becks och kvällen blev det kaffe med Az på min balkong!
Så var det med det...

allt o inget...

var ledig igår, den lediga dagen bestod av ett besök på slöinge djursjukhus med min älskade häst.. inga roliga besked men han får i alla fall leva kvar, förhoppningsvis om allt går bra och han håller sig lika stark som han alltid har varit så kanske jag får rida igen om 6 månader, det vill säga den 2 december*





Avskedfesten för Natha var jätte trevlig, dock kom ju sekuritas men ingen skada skedd! trodde jag... har fått ett mail om att jag ska ringa upp någon gubbe och prata om händelsen, suck! nåja här är i alla fall lite kort från kvällen.
puss hej

update. lägger upp korten i em.

positiva Sune är i farten....

jag ska inte ens skriva någonting...


Sverige WTF!?

Har inga ord, vad ska man tycka, vad ska man tänka?

- Den värsta seriemördaren på flera decennier har gripits i Florida, straffet: Han riskerar 158 års fängelse! Vad har han gjort? plågat 19 st katter! Jag älskar djur och jag tycker att detta är sjukt men det är inte vad mitt inlägg handlar om utan att(bland mycket annat) så har en tjej vid namn Therese blivit mördad av sina jämnåriga "vänner" och dem riskerar endast 4 år på någon j*vla anstalt någonstans! ok att dem är minderåriga men dem har ju för h-vete dödat en annan människa!
Vet inte vad jag ska skriva mer är så irriterad!
--> Sjuka lagar, det kan väll alla hålla med om att vi har i Sverige!?

fuck you very very much!

2 låter sitter som berget i hjärnan på mig nu, haha skön blandning också:)

Lilly Allen - Fuck you


;))

Cidinho & Doca - Rap Das Armas


kort uppdatering...

fredag... balkongmys sedan utgång med Emelie, kaos! vita mössor överallt... mindre kul med tanke på att jag nog var den enda på uteserveringen som drack cola;)

lördag... balkongmys sedan utgång med Azzii, väldigt trevlig kväll, ganska dött på stan... kan berott på fredagens bravader bland ungdommarna:) haha

söndag... åter igen balkonmys! trodde inte man kunde få plats så många på den lille balkongen men det fick vi! massa kaffe och skitsnack*

dagens "To Do"... skall upp till stallet igen på lunchen och smörja Fille`s ben med kylbalsam, stackaren trivs inte alls i sjukhagen... slutar 15.30 kanske skall till Gbg får se just nu känns det som om jag ska sjunka genom jorden, så förbannat trött! Ikväll blir det bara slappa framför tv:n orkar nog inte med något annat, ska ut till stallet vid 21-tiden också och släppa in Fille, smörja honom igen och fodra*

ni får nöja er med detta, kanske blir mer uppdatering efter lunch!

Zzzzzzzz....

... stockholmsresan in (some) pictures

gillar engelska rubriker och så är det med det! ;)







playing with the camera...


fel fel fel fel fel...

haha gick runt igår och sa att det skall regna i två veckor eftersom jag hade sett det på vädret, men tamejtusan kolla in detta! det blir kanske sol på midsommarafton, vågar man hoppas??

... ser ni så mycket sol!





Var ju på student igår i alla fall, kaos!
Spöregn, galna studenter, bensinen tar slut(nästan), ballongerna sprack, MEN jag fick hem studenten haha tog lite tid dock men det spelar ju ingen roll! Massa god smörgåstårta och jordgubbstårta sen insåg jag att klockan hade sprungit iväg så jag hann inte med min andra student så hennes får jag gratta idag:)
... nostalgi, jag vill också! igen! gå upp för tidigt och göra i ordning sig, träffa hela klassen i en solfylld trädgård för att äta fralla o dricka champagne, åka vidare för fotografering o finmiddag, få betygen och släppa i väg ballongerna(kommer inte riktigt ihåg ordningen hehe), kramas med familj o vänner, åka på ett flak och bli ännu mer rund om fötterna än vad man redan var, nercabbat hem till släkten, god mat, dryck o presenter som man knappt kommer ihåg att man fick, och den helt fantastiska kvällen med vännerna igen!! TA MIG TILLBAKA!

... tillbaka från drömmarna, sitter trots allt på jobbet och blickar ut över regnet, tack för mig hej*
bilder kommer senare....

9 minuter...

japp funkar det nu så ska det hända något om 9 minuter... ni vet vad jag skrev om kedjemess/mail förra veckan.. nu fick jag ett o jag ger det ett sista försök haha 14.18 då j*vlar!

åter i varberg...

tillbaka till stressen!

Kom hem från Stocholm i går vid 23-tiden, rygen värkte, röven var bortdomnad och Emma hade överskottsenergi. Har haft två riktigt trevliga dagar med massa shopping och massa fika:)
Kom fram vid 13.30 i tisdags packade in våra grejer på hotellet sen var det raka vägen till Gamla stan, så himla mysigt har ju aldrig varit där innan, massa fik o massa små söta affärer. Tog lite kort på vakterna utanför slottet också, kul att retas med dem lite ju.
Efter shoppingen så gick vi till hotellet igen för att göra i ordning oss för kvällen, gick och åt på en superbra resturang! Sjukt god mat. Det blev en tidig kväll eftersom Ida skulle göra fysprovet dagen efter. Vi hann med en sväng runt "plattan" på onsdagen innan vi drog vidare till upplands väsby för att lämna Ida, sen drog jag, valle o erik vidare till Väsby-centrum o shoppade lite mer o fikade ännu mer*
Korten slänger jag nog upp i morgon!

Och som sagt att återvända till Varberg är likamed stress!!!
Jobbar till 15.30!
Innan ca 17.30 skall jag hinna med att köpa två studentpresenter(Ge mig tips!), tvätta min bil samt städa den innuti, hämta mammas bil och sätta på massa ballonger som tydligen jag fick äran att blåsa upp! tror ej jag kommer hinna men det är faktiskt inte riktigt mitt problem... ska upp till stallet o kolla till Fille, kanske tom ringa vet. kaos! hem göra mig själv i ordning och förhoppningsvis inte få en hjärtinfarkt på vägen!!
---> Take me back to Stockholmo!!!


hej då

.. smart va?


foto

som sagt så ska jag börja fota igen tänkte jag, det är ju hur kul som helst man ska bara få tummen ur r**** och göra det också.
Sen har jag kommit på att jag vill gå på loppisar, tänk er va mycket fint man kan hitta! Har ni varit på loppis någon gång?

Mitt mission blir alltså loppis, börja fota samt vara bättre på att uppdatera min lilla blogg. Låter inte detta förträffligt? haha
puss på er*

     

förra lördagens bravader...

har börjat bli fruktansvärt dålig på att ta kort förstår ej varför för jag älskar att ta kort men här kommer det jag lyckades fånga på bild från förra lördagen.

                       

något kortfattat.

... börjar med mitt horoskop, tyckte faktiskt att det var väldigt bra idag. Har helt enkelt beslutat att jag inte ska bjuda någon på kaffe på balkongen idag.. nej nej här ska de mysas;)


Mycket blir gjort under dagen och sedan avslutas måndagen med en skönt romantisk, sensuell kväll.




Hur har helgen varit? (tänker)..... Kollar i almenackan.... Ja just de! I lördags var det grisfest hos kusinen, eller ja ett apstort grislår låg på grillen, mycket gott! Väldigt blandade folk, åsikter o humör men trevligt ändå. Råkade dock bita min kusin Björn i armen men det var endast för att han drog mig i håret, tror att anledningen till detta bråk kan vara att vi liksom missade en del i våran uppväxt tillsammans och har nu "funnit" (haha) varandra igen, men på en vuxen nivå? tror vi.. men det är nog inte läget, utan vi slogs, puttades, bet varandra, han drog mig i håret samt i näsan! alla som känner mig vet att man inte drar mig i näsan!

Igår var bara en slapp dag..... kom precis på vad jag gjorde i fredags! jag o min kära vän Natha satt o drack te på min balkong ändå in mot småtimmarna, pratade om allt o inget och fick rett ut en del saker, kändes jätte skönt måste jag säga.

åter till igår.. sov, röstade, stallet, grillade hos ma o pa, åkte hem och åt glass, sen gick jag o la mig* woalá hehe underbara söndagar.

5 juni, 10 grader, gråa moln och student!...

ja visst älskar vi detta avlånga land :))

Hej alla friska, pigga människor! Ville bara meddela att jag är förkyld igen, var frisk i ungefär 1 dag!
Tycker också synd om(ja jag tycker synd om mig själv) alla studenter som skall springa ut idag, många kommer antagligen ligga förkylda imorgon eftersom man inte alltid tänker när man ska klä på sig den 5 juni i 10 grader!!! skitland vet ju med mig att dem antagligen inte kommer känna någon kyla om ungefär 1 timma, för det gjorde inte jag;)

Sitter o dricker lite kaffe, som för övrigt smakar skit, försöker bli piggare men icke!
Jaha jobbar till 14.oo idag men hoppas på att få gå kl 13.oo för vet ni vad? jag har hur mycket som helst att göra :D
Slutar jag 14.oo är det kaos!
Ska nämligen in till stan fixa presenten till Faton, den skall bara slås in o betalas men ändå, sen hem duscha.. slita ut hela min garderob för jag vet inte vad jag skall ha på mig i detta underbara svenska sommarväder! sen vara nere i fbg innan kl 15.oo för då springer han ut! ne ni inser också att jag inte kommer hinna detta på 1 timma va? med tanke på att det kommer ta 20 min att köra till fbg + ca 20 min att gå till själva utspringet för jag får ju garanterat parkera vid sloa! pust o stön* Ibland önskar jag att jag tog ledig på rätt dagar, som Valle, han tog ledigt idag för han kände att de skulle bli stressigt annars....

Jag klarar allt! så är det bara, utan det mottot vette fan vad jag hade gjort haha

PUSS E





glassdax!

... nu ska jag avnjuta en Daimstrut*
mums..

gårdagens leverans...


stockholmo!

here I come!
9-10 juni kommer jag att befinna mig på Stockholm´s gator med Valle, Ida o Erik. Hoppas på två kanondagar + att det ska gå vägen för Ida som skall göra fystestet inför polishögskolan:)) duktiga flicka!
har tänkt på en sak också, att jag ska bennmej shoppa som en tok! ska köpa precis det jag vill och känner för och mitt motto skall lyda - "pengar kommer och går" / Valle

Japp Emma ska vara så j*vla back on track så det bara går! struntar i allt, jag ska ha allt!!


förväntansfull*


Din onsdag blir inte särskilt trevlig förrän sent på kvällen. Då händer något som ger dig stor glädje.
 
Ja detta gör ju inte att man blir förväntasfull eller? Vad kommer hända? kommer det ens hända något? och om det gör det kommer man tänka på att man tidigare på dagen läste sitt horoskop och att det stod att det kommer hända något? hmm.. antagligen inte.
Har tänkt på det rätt många gånger faktiskt, tänk att du gör ett test, skickar vidare kedjebrev eller sms, och om si o så många dagar vi ex. kl 11.00 kommer någon ringa dig och du blir jätte glad!! WOW! jag testar'
Men hur många gånger tänker man på att just det samtalet ens kommer, eller tänker du ens på att- ja men jag gjorde ju ett test för ett tag sen och... hmm ja kolla klockan är 11.00.... hmm och det är torsdag! YES!!

nej nej That´s not gonan happend Baby;))

The last episode with Lauren :(

The Hills - MTV Shows

balkongmys*

sitter på balkongen helt alene och dricker kaffe o inser att batteriet snart dör på datan... suck! nehe de blir en cigg på de o en lite bättre uppdatering imorgon, sov gött kära vänner:))

pussar

fördomsfullt?

hahaha
fick ett meddelande kl 23:14 inatt och jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig.. bara sådär från ingenstans så läser jag:
-tjejen som är med i Alpoliva reklamen är sten ful. skam att visa kvinnan på bild. och loka reklamen anspelar på sex. TV SUGER BA**E!

hahaha hon är ju störskön;p


Kan nog inte annat än att hålla med henne alltså..


haha kaos!

billiga resor.

Kan ni snälla ge mig tips på billiga resmål, inte bara resan dit utan även billigt där, så man kan äta/dricka/shoppa billigt också! Behöver en resa men ekonomin tillåter inte vad som helst nu när man inte bor hemma hehe

sommar o sol*

det är så skönt att sommaren äntligen har kommit, dock inte för att stanna men skönt så länge det varar.
Hade mycket hellre suttit ute i solen idag än på kontoret, men vissa männsikor måste ju jobba också.
Har haft en kanonhelg, har några kort från tjejkvällen i lördags men har faktiskt inte orkat lägga in dem på datan ännu. Har ingen motivation till att göra speciellt mycket över huvud taget idag faktiskt.
Slutar iaf 15.30, ska bli skönt en hel halvtimme tidigare än vanligt för att man har gått in i sommarmånaden Juli:)

Vill sitta någonstans och fika när jag slutar, ja i solen då, någon som har något tips kanske?:)
nehe nu får jag väll återgå till mitt, ska bara kika på en sak först sen blir det jobb jobb jobb...

en sak som jag hatar är att man inte ser något om man sitter ute med datan! 

RSS 2.0