underbara sommarväder!

har haft en helt underbar dag fakttiskt! dock förstöde bolagsstämman en hel timma så jag glömde av hovslagaren men utöver det så har den varit super!!
jag och Valle åkte ner till Kåsa och träffade Emelie över en bit mat o en öl, hur gött som helst i gassande solsken och dov musik från vollybollspelarna på stranden:)
sen var det promenad hem längst strandpromenaden, stannade till en sväng på hamnkiosken och köpte mjukglass och gick vidare hemmåt så nu sitter man vid datan en stund innan det är dags för att ta tag i packandet! suck!

Är så glad för eran skull*

puss hej

vem är på första sidan?

jo lilla jag, något omgjord bild, men det är faktiskt jag:D---> Johan Lyckaro

+att jag precis fick ett mail med en förfrågan om jag ville vara modell nu på söndag för en klädkollektion som heter ISELA:) I´m happy happy happy!!!

är man vuxen nu?

haha
då har man skaffat sin alldeles egna hemförsäkring:) känner mig stolt! Hittade ett jätte bra bolag ruskigt billigt också om man jämförde rakt av med länsförsäkringar o trygg hansa så detta ska nog bli bra.. Den svåra frågan var ju dock hur mycket ens saker är värda, tänk på alla mina skor o kläder hehe;)
jaja jag tog grundförsäkringen + drulle så länge(kan behövas) sen är det ju bara att ändra hur man vill lät hur smidigt som helst!

snart lunch och jag är inte ens hungrig, wtf!? mycket konstigt!

just det ja måste fixa ett kvitto från banken nu, ha de bra puss hej

music


dagsöversikt:

jobba till 16.oo
stallet, mocka och blanda mat(File får stå idag, har varit mycket ett tag och igår var det hårt för stackaren)
18.oo crosstraining
19.30 Grilla på läjet:)
Sen blir det hem och packa lite kläder
Läggdags*


crosstraining?

jahopp då ska man träna idag, shit vad denna tisdagen kom smygande på mig hehe
brukar inte träna det är det som är grejen men nu har Ida övertalat mig så 5 tisdagar fram över blir det crosstraining vid ankaret, ska bli spännande faktiskt tycker iaf att det är mycket roligare att vara ute och träna. Gillar inte gym speciellt mycket men vi får se hur det går nu när det är i naturen istället:) hejja mig!
Måste leta fram mina träningsskor, ja jag äger faktiskt ett par sånna haha och vad ska jag ha för byxor då? hmm suck vad jobbigt det blev, hoppas bara att det inte börjar regna:/

15% på cocoo.se

Hej mina kära vänner!:)

Tänkte låta Er avnjuta lite av nyheterna på cocoo.se, det har kommit in massa fina saker som känns som måsten i sommar! lider ju själv av mitt köpstopp denna månaden(allt för att spara pengar hehe) men ni får ta del av ett supererbjudande!

Vid köp av valfritt smycke från cocoo.se så får Ni 15% rabatt genom att skriva in rabattkoden: bloggspecial
OBS! Gäller endast till 10 maj!

- Här vill jag tipsa om vår/sommarfina nyheter som jag  troligtvis kommer att beställa(givetvis nästa månad;))

Titta o njut:










Ett måste!! se så söta dem är..




    
Laptopen är min! hehe





     



     



Nu kommer det finaste! verkligen älskar det:)




Hoppas och tror att Ni har hittat något här Ni skulle vilja ha, annars är det ju bara att knappa sig in på hemsidan för där finns hur mycket som helst!!*


utfyllnad....



 

ADHD = Alla Dårar Har Drömmar

;p

ay ay ay.....


090427

oj oj!
4 dagar kvar till flytt! kaos.. och vet ni vad Emma har inte packat så mycket som hon borde gjort! inte bra*
men idag ska jag ta med massa lådor hem från jobbet för ikväll skall jag försöka tömma garderobenrna iaf! hehe kan ta ett tag, ska försöka rensa lite också:)

jag har haft en underbar helg! fredagen kommer jag dock inte ihå, sorry!
men i lördags hade jag o Valle en heldag, vi hade supermysigt! Vaknade hyffsat tidigt och åt frukost sen gick vi ner på stan för det var helt underbart väder! VALLE SHOPPADE MASSA KLÄDER hör och häpna men jag köpte faktiskt ingenting;p
Vi åt lunch i solen på Thai Tha La La, suupergoda 3-smårätter, måste provas om ni ej gjort det! ja ni som bor i varberg då eller om ni någon gång skulles linka förbi varberg och är sugna på lite mat! Har aldrig varit med om att ha ätit på ett thai/kines/japan ställe där man inte äter och får jätte ont i magen innan, men gud va gott det va o ingen magknip hehe det ni!
Träffade natha en sväng för en kaffe på kyrkomuren sen bar det av till stallet, Valle red Fille o jag red Luki:) supermysigt*! Lägger upp kort på mina två hjärtan senare:) kortet är på vales mobil med tanke på att jag just nu för tillfället inte har någon mobilkamera att hurra för, VGA hallå! mmh ni fattar!?
På kvällen så var det soffan o tv som gällde:)

jo nu kom jag på vad jag gjorde i fredags!!!! jag jobbade!! det var den värsta kvällen på länge, för ett ögonblick så kom tårarna jag lovar! sjukt mycket att göra... usch! tur att Roy är så lugn och sansad så han kunde lugna mig lite, trodde jag var stresstålig men den kvällen gick inte av för hackor mina vänner!! jävla tur att det var PM för alla gästerna iaf!(förbeställd mat) hehe

hmm vart var jag? jo lördagen ja den var perfekt!

igår var också helt ok, var ute på "himlerundan" med Carro, jag red Dollfjoll gick hur bra som helst hon var så söt hehe hon hängde faktiskt med i Fille´s tempo nästan hela rundan, hehe red på en jätte lång grusväg varav Fille spruttade iväg som vanligt o Dollan fick eld i baken ett litet tag tills hon kom på att hon nog faktiskt inte orkade med det tempot riktigt men hon var grym ändå:))

jaha oj då det blev ett rätt långt inlägg men jag har mer att berätta;)


blev fiket ens väng igårkväll, skulle "fika" med Mia men det slutade med att det var jag, Valle, Mia, Romeo, en jävla massa shotglas, och en hel del hoffa! haha kaos!
Romeo var för övrigt en väldigt speciell person vet inte om man skulle tro på hälften av allt han berättade men men vi hade kul iaf!... kan ju säga att det nog är synd att Oscar´s inte har mer cash att betala! hahaha

så nu är jag nöjd för en stund får se om jag skriver mer i em. puss hej

HJÄLP!

Ska tatuera mig på foten, vilken tycker ni??????


am I pissin u off-fah-fah

jeff gets lost




bad hair day


knas...

lyssnade jätte mycket på rastegar när jag var yngre också så jag sökte på han nu och gissa vad jag hittade!!

Rastegar feat. Nordman! hehe nordman lyssnade jag på när jag var ännu yngre:)
grymt!





denna låten var nog favoriten, lyssna på texten..

gamla tider*

hmm mycket lustigt men som sagt jag kan inte sluta läsa Kenza´s blogg och så är det, ja ni vet i brist på annat;) hehe
men idag när jag var där så hade hon lagt ut massa videos på musik hon lyssnade på förr, måste säga att det var riktigt skön musik, ja det ena bandet kan jag på ett sätt förstå att jag faktiskt tycker om det ena skulle jag dock inte ens ge en chans om jag inte kände för det men det gjorde jag idag och man blev faktiskt på riktigt bra humör:)
Ni ska få några exempel här tänkte jag så kan ni väll säga vad ni tycker! gör som jag ge det en chans! hahaha







090423

jo jag vet jag har tråkiga rubriker men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva!
dålig fantasi kallas det, eller ja "en dålig bloggdag" haha

idag så blir det jobbet som vanligt till kl 16.oo, ska snart åka och hämta frallor:) hungrig*
sen ska jag åka till Lantmännen(Granngården), förstår inte vad meningen var att byta namn där men skit samma! ska köpa betfor, funderar på att inte köpa pellets denna gången, det håller ju i en evighet och snart är sommaren här och då ska han ju inte ha så mycket mat så..
Sen tillbaka till stallet o rida en sväng, vet dock inte vart än men det kommer jag väll på då eller så låter jag Fille gå dit han vill:) Ikväll blir det en fika med Carro iaf!

Nu är det inte alls lång tid kvar till min Becka kommer hem, sisådär 29 dagar*

På måndag börjar mitt köpstopp! inga kläder, skor, väskor eller smycken... nej allt ska gå till saker till den nya lägenheten, File och sparande till en efterlängtad resa! önksa mig lycka till! (igen)

Ne nu ska jag fortsätta att designa om Blästerkatalogen, hoppas bara att jag kan göra det lätt för mig denna gången så jag slipper leta upp alla bilder på nytt, med tanke på att inga bilder heter så som dem ska utan  ex. pic1007878 hehe lätt att söka på ex. Micr Strip media då?? nej!

ha en underbar dag skriver säkert mer senare puss puss

ps.
blir det för mycket om jag skulle måla mina svarta möbler vita samtidigt som jag kommer ha vita väggar??
Fräscht? ja... för vitt? tveksamt...

The Hills avsnitt 5

The Hills - MTV Shows

090421 kl: 15.28

just nu känner jag bara tt jag egentligen inte har något vettigt att skriva så därförs skriver jag bara lite onödig fakta tänkte jag:) eller snarare hur min dag kommer se ut hehe slutar ju som vanligt 16.oo skall åka direkt hem, kolla om Natha o Ida är kvar på stan(tveksamt) ta en snabbfika innan jag ska tillbaka ut till Läjet för att sitta barnvakt åt Oscar Kevin o Lisa eller kanske bara Lisa när jag tänker efter, så det blir lite matlagning o filmtittande ikväll för min del, tur att man är ledig imrogon med tanke på att jag skall hämta syrran inne på stationen 23.2o eller nått sånt.....

Har ändrat designen på min blivande tatuering.... bättre? eller sämre?

Något suddig men ska ju visa han fler bilder på Fille så jag hoppas han kan lösa det på bästa sätt!

Måste skicka tillbaka sakerna jag beställde från H&M, skall aldrig mer beställa därifrån det va det värsta jag har gjort! Ingenting överensstämmer med bilderna på nätet(eller så är jag dum i huvudet?!)... och det är inte bara för att allt kanske sitter snyggt på modellerna, nej nej utan det är att kläderna i största almänhet inte alls ser ut som man föreställt sig ex. ett armband jag tyckte var jätte snyggt PÅ BILDEN! var apstort och hur konstigt som helst! De beiga chinosarna var i princip spräckliga:/ wtf!!? + att jag beställde ett par leopardballerina skor, och vad fick jag? jo ett par bruna pumps med skyhög klack i strl 36 dessutom hmmm.. ne nu bojkottar jag H&M´s internet butik!

hej då

Ge mig lite LV!

Nu blir detta inlägget kanske inte alls så roligt men har precis varit inne o kollat runt på (my love) Louis Vuitton´s nya kollektion! Den är underbar, men vågar inte lägga ut några bilder förutom mina egna längre... man vet ju aldrig:/

återigen är jag besviken på sko-kollektionen

Kolla in nya Monogram roses!


Men vissa saker köper man aldrig, för det händer inte... det är som vissa drömmar! alla slår inte in.
Men jag gillar tanken på att en dag kanske få gå in på LV i Paris igen och komma ut med en påse, det hade varit något att berätta för barnbarnen ;) haha


För att se mer av Stephen Spruse för Louis Vuitton
Gå in på bildsök Google & skriv in Stephen Sprouse Louis Vuitton
GALET!


...au solei M'exposer un peu plus


älskar denna låten!
helt underbar:)

Fille som tatuering?

Idé på min tatuering, vet dock inte vart den skall sitta..

orginal:   tattoo:

sweethearts*

Ja då är man tilbaka på jobbet efter en suuperhelg!
Tjejkvällen i lördags blev alldeles perfekt faktiskt! Började kvällen hemma hos mig med Britney, massa vin och skitsnack hehe sen var det stan för hela slanten! kaos, blev nog lite för mycket men jag hade ju så trevligt så det spelar väll ingen roll, sista kvällen med Alex innan hon drar sig till Cypern i 6 månader så det var det värt!

Igår blev det först lite tjat på fiket med massa goda vänner sen var det mys med älsklingen framför tv:n med massa gott:)

Försöker komma på vad jag gjorde i fredags men jag kommer fa* inte på det, skumt! men det kommer väll:)

Har ni haft en bra helg?

Nu är det bara 6 dagar kvar till min shoppingfria månad, ja det är det som har varit min hemlighet!
Jag ska inte köpa några kläder, väskor, smycken eller SKOR! på en hel månad! undrar hur mycket jag kan spara på detta? hehe det är nog några tusen:) önska mig
Lycka till!

Ne åter till jobbet..
återkommer med bilder från helgen senare om Natha skickar bilderna till mig, hade ju inga batterier på min kamera givetvis!

puss

haha nu kommer den;)

ja jag vet att jag sa att jag inte skule börja med "dagens outfit" men jag kan tycka att det är lite kul:p

Hittade iaf ett kort på min outfit sen påskafton....

   Blev faktiskt väldigt nöjd med min kreation..
   Älsklingen hade också gjort sig fin(L)..

13 dagar kvar:)

Längtar otroligt mycket tills vi flyttar nu, har så mycket ideér och så mycket saker jag vill göra:) Ska bli hur kul som helst!
Igår så satt vi o diskuterade balkongen hehe
Kommer bli supermysigt där ute, där ute!! känns så skönt att kunna säga så äntligen balkong!! åh!





The Hills

avsnitt 3

lite dittan o dattan

jag har verkligen varit jätte dålig på att blogga nu under påskhelgen, har ju haft långledigt!
 har varit superskönt!
Har kommit underfund med att det var mycket dumt att byta dator med mamma tycker inte alls om den lilla!
+ att det blev strömavbrott i vardagrummet och sovrummet i onsdags, inget vidare med tanke på att de tydligen inte kunde regleras från vårat eget proppskåp utan att det tydligen har hänt något i huset så antagligen måste det vara nere i källaren men ändrar! suck... så just nu har vi dragit förlängsningskablar från köket in till vardagsrummet fr att kunna kolla på tv:) hehe

såg en jätte bra film igår, ok jätte bra var kanske lite att ta i men det var en riktigt bra "chickflick" haha, Valle tyckte till och med att den var helt ok;)) det ni!?

känner faktiskt för att ha en ritkig filmkväll i ikväll också, får se vad vi har hemma för låna blir det inget med!! kom föressten på nu att jag o valle faktiskt har hyrt en vi inte sett hmm smart där:))

ne nu är det fruktostfralla, skriver mer sen puss

helt oförväntat!

jag har aldrig sett något värre eller hört något bättre kan jag säga!


Lovely!

Hoppas Ni får en underbar helg !!
Glad påsk i vårsolen:)

puss puss

ay ay ay



Det var riktigt längesedan jag hörde honom (senast när han var känd genom låten: I don´t wanna no..)
Men så hörde jag den nyss på radion och var tvungen att söka på honom i hopp om att han gjort någon mer bra låt, och det hade han!
lyssna o njut:)

spännande!

Stenbocken 22/12-20/1

Andras trassel hamnar ideligen i ditt knä, så dina egna intressen hinner du knappt med. Trist dag.

haha älskar att läsa mitt horoskop alltid lika positivt!


handkräm!

köpte världens bästa handkräm i malmö igår!!
Azra du hade älskat den den luktar bedårande...

Är ni ute efter något som gör händerna silkeslena och luktar sjukt gott så ska ni absolut köpa denna-->


Köpte också 4 st limegröna långa skedar som jag kan ha till mina kära latteglas(lite jobbigt med vanliga korta nämligen när man försöker röra om!)
Ja det var väll det, resten gick åt till mat och grejer hade inte så mkt att spendera:(


The Hills säsong 5 avsnitt 1.. & 2

varsågoda:) avsnitt 1

& avsnitt 2



kommer för övrigt lägga upp alla avsnitten här på bloggen så om ni vill kika på dem så är det bara att titta in:)


Malmoe igen;)

08.30 bar det av till Malmö igår, min Natha skulle på återbesök på sjukhus och lite annat *host*..( internskämt;) )

Hade en supermysig dag, efetr sjukan och det "andra" hehe så strosade vi runt på stan! älskar verkligen malmö, en perfekt stad alla är trevliga, ingen stress, massa bra butiker och sjukt god mat:)

fick tyvär inte tagit några bilder men ni klarar er nog tror jag;)
Fick ett samtal från Emelie mitt upp i allt så nu ska man tydligen till Gbg den 23:e och kolla in H%M´s nya kollektion med Matthew Williamson! Ja det ska bli spännande och se om man ens kommer in, har för mig att det har varit måttlig hysteri när tidigare designers har samarbetat med H&M hehe

tips till krulliga hår?

ja nu är det såhär att ha krulligt hår innebär inte att det alltid är fint och att du bara kan resa dig ur sängen på morgonen och håret bara ser sådär fluffigt vackert ut!
I need some help!
Har ni något bra tips på bra grejer för krulligt hår? Är i stort behov nu för jag vill inte klippa mig men då behöver jag verkligen saker som både vårdar och ser till så att krullerna håller ihop... jätte glad om någon har ett tips*

annars då? min dag är lite sådär just nu måste jag säga, har verkligen ingen ork till någonting!
vill inte vara på jobbet, vill inte åka till stallet, vill inte vara hemma, orkar inte köra bil, har ingen matlust osv osv ja ni förstår.... hmm that´s life!
haha eller vad tror ni?
ytters irriterad över att solen inte kan skina VARJE dag också!

as always;)

Gjorde precis ett test om vilken karaktär jag är i SATC nog 100 testet haha men jag blir alltid samma!


idealen har ändrats!

Kolla in denna annonsen på aftonbladet.se

Helt underbart faktiskt, kanske man skall gå och köpa sig ett par 13cm trots allt;) hehe
Undrar vart idealet först kom ifrån, varför skulle mannen vara längre än kvinnan? egentligen ganska olågiskt med tanke på att mannen sågs som "jägare" hade de då inte varit bättre med små män som kunde smyga och ha sig? och hade man en längre större kvinna (som oftast höll sig i hemmet) så kunde hon ju vakta det bättre?

Som idag "alla" killar tycker ju om långa tjejer? men ändå någonstans i bakhuvudet på mig själv så känns det bara som att man är lång och klumpig på något sätt? eller jag vet inte skit samma nu skriver jag bara massa trams fick inte ner det jag ville skrivit:/ hmm jaja

fan försökte få någon snyg övergång där från grottmänniska till nu men allt bara försvann ur huvudet på mig! :( skit också!
men men

go! 13 cm klack! och kortare pojkvänner;)
får se om jag verkligen hakar på detta;)


lånetelefon!

jag har faktiskt haft lånetelefon ett antal gånger innan!
jag vet att man skall kopiera över ALLT till datan eller till ett minneskort så att inget försvinner!

jag gjorde DET!

har jag några nummer på mobilen nu?
ja det borde jag ju ha tänker Ni.... men nej! jag har inte ett enda nummer:(
Så jag behöver era nummer igen bara så ni vet! hehe

Dagen igår var väll ok till en början och till ett slut men i mitten där någonstans så va det inte bra allas! kände någon sorts konstig ångest av något slag eller panik, nja jag vet inte kan inte förklara.
Umgicks iaf med min söta lilla Natha, uscha lider med dig! men imorgon så ska jag köra dig ner till sjukan så du bli ren iaf hahaha(badade aldrig igår för övrigt;))

nehe om jag skulle försöka göra lite nytta....

föressten så ska det bli runt 18 grader I SKUGGAN på lördag :))

THE HILLS säsong 5

när börjar det ikväll??
gick in på mtv, men dem visade mängder av olika tider:/ hjälp!?

bara massa youtube idag:)

oh våren närmar sig och jag har hittat en låt som är grymt bra!!
livet är en dans på rosor just nu*
mår faktiskt bättre än någonsin, vill bara flytta nu med så är allt complete;)
en resa hade också varit skönt att se fram imot!
å en rejäl shoppingrunda haha
men annars är bra;)
Kärlek till min älskling också(L)


kan inte låta bli!


men det finns inget sötare än katter ju;)

...B E A utiful!

If a bird can sing with a broken wing
you'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
this is a bump in the road
dont give up, you will make it
dont give up, you will make it

hurtful...



lovely!

ny mobil!?

ja jag måste ha en ny mobil, NU!

Hade fodringen i helgen(skulle till stallet och fodra alla hästar och släppa ut), älsklingen gick upp kl 7 för min skull och åkte dit så jag skulle slippa! vid 9 så försöker han ringa mig och fråga vilken hage respektive häst skall gå i... kan jag svara? nej! hör jag ens den? nej! och detta beror inte på att jag inte brukar höra den eftersom jag kan vakna av minsta lilla viskning alltid! nej nej mobilen hade hängt sig fick ta ut batteriet 2 ggr innan den gick att starta igen...
och gissa vad som händer i morse, börjar 07.00, 07.05 sätter jag mig upp med en chock i sängen(tur att man har lite utav en inbyggd väckarklocka i sig!) och inser att jag skulle varit på jobbet för en stund sedan! får jag igång mobilen? nej! den hade givetvis hängt sig igen... så nu är det dags att byta telefon, men vilken skall jag ha??

nog om det , var barnvakt i lördags, det blev massa film, godis, popcorn och hamburgare:) ritkigt skön lördag faktiskt kom nog i säng vid 00,30:)
Igår var jag o Valle i Fbg och hälsade på hos hans ma o pa, sen när vi kom hem gick vi ner en sväng till fiket och tog en öl eller två på uteserveringen, sköönt!

ne skriver mer senare puss puss

tjolahopp!

åh då slutar man snart, vet inte vad dagen har att erbjuda men det blir ju i alla fall en ridtur(i dimman:/)
hoppas på en bio med min älskling ikväll men vi får se hur det blir!

imorgon är det iaf barnvakt som gäller, på dagen ska jag kika runt på stan lite... men jag ska inte shoppa! det blir till att lämna plånboken hemma tror jag för denna månadens ekonomi kommer att resera annars!
såg till min förvåning att jag hade varit riktigt duktig förra månaden och satt in pengar på sparkontot(resekontot!) så kanske kan det bli en liten semester med Valon ändå:)

Ni får ha en underbar helg!
S hörs vi antagligen igen på måndag(brukar ju dessvärre inte blogga så mkt på helgerna)

... vill bara tipsa om cocoo.se där finns underbart många smycken!
snygga som få;)

Här är några smycken jag funderar på att beställa!

            
     

28 Maj 2010!

Det kan inte vara sant det är ju ett helt år till!
Ja jag pratar ju givetvis om SATC 2, trodde ju nästan att man skulle ha sådan tur att man skulle få se den i år men icke!
fasst å andra sidan kanske man kan ha tur så att man kan se premiären i Paris igen:) det hade varit något att berätta för barnbarnen haha skämt o sido!

Undrar just om den kommer ge ris eller ros!
Det var ju ett jätte bra avslut med första filmen, lite synd att det kommer en tvåa med tanke på att de kommer bli väldigt svårt att slå första tror jag, men  mer SATC åt folket jag klagar inte:)

jaja det är väll bara att inse, lev med det helt enkelt det kommer jag göra;)

                                           Bild lånad från Aftonbladet.

lite bilder...

från igår:)

     
  

skriver mer senare;)

underbara dag!

jaha idag drog man sig upp ur sängen vid 9-tiden ungefär, sminkade och klädde på mig(bytte kläder ca 10ggr) och sprang ner till stationen, ja jag sprang!
där nere stod Emelie o Alex redan och väntade.
Tåget kom och vi begav oss mot Göteborg.

Det kunde ju inte varit bättre väder faktiskt! kunde till och med använda min nya jeansjacka:)

Först så blev det lunch på hard rock´s uteservering, sen blev det en latte i parken, mys*
Efter det återstod bara shopping, köpte bara en väska, ett par solglasögon och ett halsband så det blev inte så mkt för min del men jag är nöjd ändå:)

tänkte försöka "blåtanda" över lite bilder från mobilen nu resten lägger jag upp imorgon....
men nä varför skulle det funka!
äch ni får se dem imrogon hehe

För övrigt så kunde denna dagen vart bra hela vägen, men fick ju precis reda på att uteserveringarna tydligen inte var färdiga så de blir inget mys där idag!

haop
hejhej


RSS 2.0